Családon belüli erőszakkal vádolja Angelina Jolie Brad Pittet

Mindenmás

| Zita | 2021.03.19. 15:50

Bár az egykori sztárpár már 5 éve nincs együtt, az indulatok láthatóan nem csillapodnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt válása igen hangosra sikeredett, sőt, a válóper még mindig tart, az évek során pedig elég sok kellemetlen dologra derült fény, legalábbis a vádaskodás során sok cifra dolog hangzott már el. Szó volt Pitt alkoholproblémáiról, valamint a gyerekek bántalmazása is felmerült már, majd abbamaradt a sárdobálás a válófélben lévő pár körül.

Most viszont újra felröppentek a hírek, Angelina Jolie pedig egyeneses családon belüli erőszakkal vádolja volt férjét. A színésznő állítása szerint Pitt még 2016-ban bántalmazta az akkor 15 éves Maddoxot, ám a másik oldalról megszólalt illető szerint ezt a színésznő sosem tudta bebizonyítani, ahogy azt a számos panaszt sem, amit az évek során benyújtott a bíróságon.

Most állítólag nemcsak Jolie, hanem három közös gyermekük is vallomást fog tenni az ügyben, ami mondjuk azért érdekes, mert ehhez Pitt hozzájárulása is kéne. Sokak szerint egyébként a színésznő a gyerekeket használja fel a váláshoz és ahhoz, hogy lejárassa Brad Pittet.

Pitt egyébként még tavaly szeptemberben azt javasolta, hogy a három közös és három örökbefogadott gyerek felügyeleti joga fele-fele arányban legyen elosztva a szülők között, de ez nem sikerült.

Hozzászólások

További cikkek

Angelina Jolie újabb háborús filmet forgat

Hírek

| 2020.11.21. 14:25
Angelina Jolie-nak ismét rendezni támadt kedve, ezúttal a híres brit háborús fotós, Don McCullin életéről készít filmet.

Oprah Winfrey és Brad Pitt közösen dolgozik egy sikerkönyv megfilmesítésén

Hírek

| 2020.11.12. 09:25
Brad Pitt már most ráfeküdt a következő Oscar-szezonra, ugyanis a producerként is elég sikeres filmsztár és Oprah Winfrey produkciós cégei …

Brad Pitt főszereplésével érkezik a John Wick és a Deadpool 2. rendezőjének új filmje

Hírek

| 2020.07.07. 16:25
Új filmmel jelentkezik David Leitch, a John Wick, a Deadpool 2., és az Atomszőke rendezője. További jó hír, hogy a Bullet …

5+1 érdekesség az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiről

Mindenmás

| 2020.03.28. 19:50
Ha már úgy is jóval többet van otthon az ember a megszokottnál, akkor miért ne töltenénk az időt filmnézéssel, pláne egy olyannal, amiben csak úgy tobzódnak a sztárok? Erre …

Oscar 2020: Történelmet írt az Élősködők, Joaquin Phoenix megkapta végre az Oscart

Hírek

| 2020.02.10. 06:55
Ismét döntött az Akadémia: magyar idő szerint hétfő hajnalban átadták a 92. Oscar-gála díjait. A gála javarészt a …

Több zenével és pörgősebb műsorral jelentkezik az idei Oscar-gála

Hírek

| 2020.02.09. 10:30
Hétfő hajnalban kiderül, idén kik kapják a filmes szakma legrangosabb elismerését, az Oscar-díjat.

Már belenézhetünk a Magyarországon forgatott Brad Pitt-filmbe

Hírek

| 2019.08.28. 12:55
Ha valaki tavaly látta fel-felbukkanni Brad Pittet Szilvásvárad és Eger között, annak nem meglepő módon egy film volt az oka, amiből most láthatunk egy kis ízelítőt is.

Befutott Brad Pitt sci-fijének első magyar előzetese

Hírek

| 2019.06.20. 21:50
Nem kellett sokat várni, hogy megérkezzen Brad Pitt első űrbéli mozijának, az Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi első magyar előzetese.

DiCaprio már magyarul is írtja a nácikat Tarantino legújabb filmjének az előzetesében

Hírek

| 2019.05.29. 14:40
Befutott a második magyar nyelvű előzetes is Quentin Tarantino legújabb, kilencedik filmjéhez a Volt egyszer egy... Hollywoodhoz.

Hétperces vastaps fogadta Tarantino új filmjét Cannes-ban

Hírek

| 2019.05.22. 10:15
Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában.