Mégis lehet feleségverőnek hívni Johnny Deppet

Mindenmás

| Zita | 2021.03.26. 18:35

Amióta Johnny Depp és Amber Heard válása beindult, nagyon nincs jó szériában a hollywoodi színész.

Depp még novemberben vesztette el a pert a Sun brit bulvárlap ellen, amit a színész azért indított, mert a lap feleségverőnek nevezte a válásával kapcsolatban. Depp ezt szervezett lejárató hadjáratnak és becsületsértésnek nevezte, a perben viszont nem a javára döntöttek. A színész fellebbezett arra hivatkozva, hogy a bíró nem dolgozta fel megfelelően az ügyben benyújtott bizonyítékokat, és az újratárgyalást követelte ügyvédeivel, valamint olyan bizonyítékokat mutattak volna be, amik megkérdőjelezik Amber Heard szavahihetőségét.

Ezt most a bíróság elutasította, és fellebbezni sem lehet, így a színész nem elég, hogy a válás miatti balhé után munkáitól is elesett (a Legendás állatokból is ki kellett szállnia), hanem még a nem épp kellemes jelzőt is szabadon használhatja rá a sajtó, ráadásul még az Egyesült Államokban továbbra is folyamatban van egy rágalmazási pere a volt feleségével.

Hozzászólások

További cikkek

Világsztárok segítettek, hogy valóra váljon egy rákos kamasz fiú álma

Hírek

| 2016.12.05. 18:35
A Make a Film Foundation szervezet arra specializálódott, hogy halálos beteg gyerekek filmes álmait váltsa valóra, számos világsztár segítségével.

Penelope Cruz is az Orient Expresszen fog utazni a közelgő Agatha Christie filmadaptációban

Hírek

| 2016.11.14. 13:40
A spanyol színésznő is csatlakozott ez egyik legnépszerűbb whodunit stábjához.