Globális, több kontinenst érintő akcióval ér véget a Halálos iramban-széria

Hírek

| Tündi | 2021.06.18. 07:55

Bármennyire is hihetetlen, de a Halálos iramban-széria lassan a végéhez közeledik, persze azért nem kell nagyon szomorkodni, hiszen ez a csak a főszálra vonatkozik, különböző melléksztorikkal még tuti, hogy egy jó darabig elleszünk látva.

Illetve azért sem kell még az egereket itatni, mert a tervek szerint a nagy búcsú előtt még érkezik a lezárás, méghozzá két gigantikus film formájában. Arra pedig - csakúgy, mint eddig - mérget vehetünk, hogy finálé is kellően agyament lesz és hihetetlenebbnél hihetetlenebb akciókra számíthatunk majd, melyről a Romant eljátszó Tyrese Gibson már mondott is egy–két érdekességet.

Tyrese Gibson

Gibsont a Collider kapta el néhány kérdés erejéig, melynek során kiderült pár fontosabb részlet a Halálos iramban 10–11-el kapcsolatban is. Köztük az például, hogy a  bevett hollywoodi gyakorlat szerint a két filmet egyszerre tervezi leforgatni Justin Lin rendező. Ez pedig nem csak egy költéség és időhatékony megoldás, hiszen a másik fő oka az az, hogy az alkotók azt szeretnék, ha a rajongók minél előbb megkapnák mind a két epizódot.

Illetve az is kiderült, hogy a nagy finálé egy kontinenseken átívelő, globális giga projekt lesz. Természetesen Gibson nem akarta az összes poént lelőni, így azt már nem árulta el hogy pontosan hol terveznek forgatni, azonban úgy fogalmazott, hogy

Nagy felelősséget cipelünk a vállunkon, és tisztában vagyunk vele, hogy egy igen veszélyes fenevadról van itt szó, amelyet etetnünk kell, amelynek meg kell adni, amit akar, amit imád, amihez hozzászokott.

Mielőtt pedig a rajongók teljes letargiába esnének, azt se felejtsük el, hogy a nagy finálé előtt még vár ránk egy újabb őrült száguldás, hiszen a Halálos iramban 9. június 24-én debütál a magyar mozikban.

(Borító: theverge.com, Fotó: collider.com)

Hozzászólások

További cikkek

Budapesti helyszínek között mutatkozik be a Marvel-univerzum legújabb szuperhőse

Hírek

| 2022.01.19. 11:00
Ebből a buliból természetesen Budapest sem maradhat ki.

Megjelent a taxisblokádról szóló film első kedvcsinálója

Hírek

| 2021.12.21. 12:55
A film az 1990-es taxisblokád mellett az 1956-os forradalmat is feleleveníti.

Neo és Trinity újra együtt harcolnak – Újabb előzetes kapott a Mátrix: Feltámadások

Hírek

| 2021.12.07. 15:05
A Mátrix-univerzumhoz híven ez a kedvcsináló is erősre sikeredett.

Amikor a hős ereje teljében van - Rocky IV (rendezői változat)

Kritikák

| 2021.11.23. 17:35
Szó sincs arról, hogy a Rocky Balboa negyedik kalandja újravágva egy teljesen más film lenne, mint 1985-ben, minőségileg viszont egyértelműen komolyabb szintet képvisel a …

Sötét hangulat, tomboló düh – Itt a The Batman új előzetese

Hírek

| 2021.10.18. 13:25
Eleinte sokan kételkedtek abban, hogy vajon Robert Pattinson milyen Batman lesz, de a legújabb kedvcsinálót nézve egyre jobban megnyugodhatunk.

Magyar filmmel hangolódhatunk a karácsonyra

Hírek

| 2021.10.14. 13:25
Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmjével nagy fába vágta fejszéjét, ugyanis a #sohamvégetnemérős után egyből egy karácsonyi romantikus vígjátékkal rukkolt elő.

Ismerős arcokkal tér vissza a Sikoly

Hírek

| 2021.10.13. 12:35
És persze a maszkos-késes gyilkos sem maradhat el.

Most jobban megismerhetjük a Targaryeneket

Hírek

| 2021.10.06. 13:35
Megjelent az első előzetes a Trónok harca előzménysorozatához. A széria a Sárkányok Háza címet kapta, utalva arra, hogy itt bizony a Targaryenek lesznek a fókuszban.

Megint elhalasztották az új Mission: Impossible és a Top Gun 2 premierjét

Hírek

| 2021.09.02. 13:40
Mikor végre már kezdtünk fellélegezni, hogy visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba a járvány ellenére is, ismét egyre több premiercsúszásról …

Tom Cruise naponta 30-szor vetette magát a mélybe a legújabb Mission: Impossible-film kedvéért

Hírek

| 2021.08.27. 13:35
Semmi különös, csak egy szokásos munkanap Tom Cruise világában.