Négy napon át ünnepeljük a filmeket

Hírek

| Zita | 2021.11.10. 21:05

Jön a Filmünnep, tehát maszk ide vagy oda, a következő napokban fokozottan érdemes mozis programot szervezni.

Ugyanis több mint 30 filmet láthat kedvezményesen, azaz 900 forintért a közönség a Cinema City mozihálózatán belül Budapesten és több vidéki városban.

Csütörtöktől vasárnapig 4 filmet premier előtt, 3 alkotást premieren mutatnak be - tájékoztatta a Cinema City mozihálózat az MTI-t.

A Filmünnep alatt a nézők kedvezményesen válthatnak jegyet a Diana hercegnő életét bemutató Spencer vagy a Céline Dion világslágereit is megszólaltató Aline - A szerelem hangja című filmekre, de olyan közönségkedvenceket is műsorra tűznek, mint a Dűne, a Venom 2. - Vérontó, az Örökkévalók, a Croodék: Egy új kor vagy a 007 Nincs idő meghalni.

Magyar filmek is szerepelnek a műsorban: egyebek mellett a Vadlovak - Hortobágyi mese című dokumentumfilmet, Enyedi Ildikó A feleségem története című alkotását, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmjét és A tanú vágatlan, eddig moziban be nem mutatott változatát is láthatják a nézők.     

Filmklubok is várják a mozilátógatókat: A tanú vágatlan változata kapcsán Réz András tart beszélgetést. Pszichiáter szakértőkkel és az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgethetnek a nézők a Csapda a neten című dokumentumfilm 18 éves kor felett ajánlott eredeti és fiatalabbaknak készült vágott változatáról.

Olyan magyar filmes alkotókkal is lehet majd találkozni, mint Szabó Győző és Molnár Áron színészek, valamint Illés Gabriella producer (Toxikoma), Klem Viktor színész és Bergendy Péter rendező (Post mortem), valamint Eperjes Károly (Magyar passió).

Hozzászólások

További cikkek

Újra itt a Cinema City Filmünnep

Hírek

| 2019.10.20. 16:10
Idén sem maradunk Cinema City Filmünnepen nélkül, ennek köszönhetően pedig ismét premier előtti filmeket, köztük családi, magyar és francia alkotásokat is láthat a közönség október 24. és 27. között a fővárosi és …

Premier előtti filmekkel indul a Cinema City Filmünnep

Hírek

| 2017.10.23. 12:55
A Cinema City Filmünnep idei műsorán több mint 50 filmet, köztük négy premiert és hatot premier előtt nézhet meg a közönség október 26. és 29. között a mozihálózat fővárosi és …