Egy botrány krónikája - dokumentumfilm készül a Johnny Depp és Amber Heard közötti perről

Hírek

| movie.hu | 2021.11.22. 12:00

Hónapokig ment az adok-kapok a két színész között, igazi szürreális - vagy filmre kívánkozó? - jogi párharcot láthattunk. Mert tényleg film lesz belőle. Dokumentumfilm.

Az elmúlt időszak egyik leghangosabb hollywoodi botránya volt a Johnny Depp és Amber Heard közötti per, amelyik egészen elképesztő fordulatokat produkált. A balhéról valószínűleg még azok is hallottak, akik nem  túl fogékonyak az ilyen bulváros témákra.

Természetesen két táborra szakadt a rajongók tömege, Amber Heard ellen petíció indult, hogy ne szerepelhessen az Aquaman folytatásában, míg Johnny Depp karrierje is kisebb zátonyra futott. Természetesen nem Hollywoodról lenne szó, ha valaki nem látta volna meg ebben is a fantáziát, és már készül is az eseményeket feldolgozó dokumentumfilm.

A készülő két részes film a Discovery+ csatornán fog lemenni és a jogászokkal készült interjúk mellett a készítők elmondása szerint olyan felvételeket is tartalmazni fog, amelyeket a publikum korábban nem láthatott. 

Nick Hornby, a film egyik producere szerint nem csak az új információk feltárásával foglakozik majd a film, hanem egy fontos társadalmi kérdést is szeretnének jobban megértetni a nézőkkel:

A filmben bemutatott felvételek és szöveges üzenetek segítségével a nézők nem csak egy tragikusan félresiklott házasság történetét ismerhetik meg, hanem a családon belüli erőszak problémáját is jobban megérthetik.

Nagy kérdés, hogy kit fog érdekelni néhány ügyvéd okoskodása, de a feketeöves rajongók biztos megnézik, hogy aztán kedvükre mérgelődhessenek vagy éppen sajnálják kedvencüket. Persze ha csak feleannyi embert érdekel, mint amennyien a híreket követték, már akkor is lesz elég nézettség.

Hozzászólások

További cikkek

Magyar filmeket díjaztak Lengyelországban

Hírek

| 2017.07.04. 14:45
Enyedi Ildikó, Till Attila és Bereczki Csaba filmjeit méltatták a szakmai zsűrik a nyugat-lengyelországi Lagówban (Lubuskie vajdaság) 46. alkalommal megrendezett Lubuskói Nyári Filmnapokon.

Ki ölte meg Johnny Deppet?

Hírek

| 2017.06.01. 17:30
A világ legjobb detektívje ismét színre lép.

Az Oscar-díjas rendező Tupac-filmet rendez

Hírek

| 2017.05.11. 16:30
A legendás zenészről dokumentumfilm készül.

Dolph Lundgren is szerepel az új Aquaman-filmben

Hírek

| 2017.04.13. 15:20
Májusban kezdődik az Aquaman forgatása.

Megvan az új Dumbledore

Hírek

| 2017.04.13. 12:05
Új névvel bővült a Harry Potter-univerzum.

IGGY POP ÉS A STOOGES A TITANICON

Hírek

| 2017.04.11. 15:20
Menő zene, menő rendező, menő énekes.

Tony Palmer személyesen mutatja be Leonard Cohenről szóló filmjét a Titanicon

Hírek

| 2017.04.10. 14:55
A költőt, a művészt, az embert mutatja be Tony Palmer dokumentumfilmje, amely Leonard Cohen 1972-es európai koncertkörútjáról készült.

Idegen lényekkel paráztat a legújabb UFO-film

Hírek

| 2017.04.06. 16:40
Megint egy áldoksi, megint jön a para.

Titanic - Különleges zenés filmek a kínálatban

Hírek

| 2017.04.04. 15:25
Három különleges zenés dokumentumfilmet láthat a közönség a csütörtökön kezdődő budapesti Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon.