Június 14-én érkezik a Disney+

Hírek

| Zita | 2022.03.29. 18:45

Újabb streaming-szolgáltatás érkezik Magyarországra, ráadásul igen jó időzítéssel, ugyanis a nyári szünetet már a Disney+-szal lehet indítani.

A havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24 900 forint lesz és a saját gyártású tartalmak mellett több mint ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-sorozat és film lesz elérhető. Ami a korhatáros szériákat illeti, abból sem lesz hiány, a The Walking Dead és az American Horror Story is felkerül a Disney+ kínálatába.

A streamingplatformra a Disney-hez tartozó stúdiók (ABC, FX, Fox) tartalmai is érkeznek majd, és olyan mára már klasszikussá értett sorozatok is jönnek, mint a Simpson család, a 24 vagy a Grace klinika.

A felhasználók akár négy párhuzamos streamet is használhatnak majd, valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. Hét különböző profil is választható lesz, amelyek között szerepel gyerekbarát profil is.

További részleteket a disneyplus.com oldalon találhat (idővel), az applikáció elérhetőségéről később érkeznek információk.

Címkék: Disney Plus

Hozzászólások

További cikkek

Scarlett Johansson beperelte a Disney-t

Hírek

| 2021.07.30. 11:55
Az utóbbi években egyre több balhét szülő mozi vs. streaming vita áll a háttérben.

Hivatalos: az eredeti szereplőkkel érkezik a Hókusz Pókusz folytatása

Hírek

| 2021.05.21. 15:45
Még 2019 végén jelentették be, hogy folytatást kap a kilencvenes évek kultikussá vált Halloween-filmje, a Hókusz Pókusz, akkor azonban még javában …

Csúszik, de streamingen is nézhető lesz a Fekete Özvegy

Hírek

| 2021.03.24. 16:20
Amerikában az utóbbi hetekben szép lassan elkezdtek újranyitni a mozik - bár, azért még korántsem tartanak a járvány előtti szinten - így már a mozirajongók is reménykedtek, …

10 új európai produkció is érkezik a Disney Plus-ra

Hírek

| 2021.02.16. 15:55
A Netflixhez hasonlóan a Disney Plus is rákapcsolt a tartalomgyártásra, a streamingszolgáltató ugyanis 10 új, Európában készülő produkciót is bejelentett.