Woody Allen visszavonta visszavonulását

Hírek

| Zita | 2022.09.20. 11:35

Alig két nap kellett hozzá.

Woody Allen visszavonulásának híre valószínűleg senkit nem lepett meg azt figyelembe véve, hogy a rendező 86 éves, és lassan ötven film áll mögötte. Nem is lenne csoda, ha már úgy döntene, hogy végre megpihen és a nyugisabb írásnak szenteli életét, de ezek szerint vagy mindenki félreértette, a minap közölt interjút a visszavonulásról, vagy ő fogalmazott rosszul.

Mindenesetre sajtósa előbbire hivatkozik, aki elmondta, hogy bár Allen megemlítette a visszavonulást, nem úgy, ahogy utána mindenki más leközölte.

Woody Allen sosem mondta, hogy visszavonul, vagy hogy regényeket fog írni. Azt mondta, megfordult a fejében, hogy nem csinál többé filmeket, mivel azok szinte azonnal vagy nagyon gyorsan a streamingplatformokon kötnek ki, amit az igazi moziélmény szerelmeseként nem pártol annyira. Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni, és nagyon izgatott az új, ötvenedik filmje miatt, amit Párizsban forgatnak

– állt a rendező sajtósa által kiadott közleményben.

Allen nemrégiben a La Vanguardia nevű spanyol lapnak nyilatkozott a visszavonulással kapcsolatban, és hogy a most következő, Párizsban forgó filmje lesz az utolsó, ám ezek szerint szavait rosszul értelmezték. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy Allen nem először (és valószínűleg nem is utoljára) hozta szóba visszavonulását, legutóbb például nyáron beszélt erről és az egyre elhalványuló moziélményról még Alec Baldwinnal.

Címkék: Woody Allen

Hozzászólások

További cikkek

Woody Allen visszavonul

Hírek

| 2022.09.19. 12:40
Párizsban készülő filmje lesz az utolsó.

Dokumentumfilmben járnak utána a Woody Allen ellen felhozott zaklatási vádaknak

Hírek

| 2021.02.07. 16:00
Több évtizede keringenek hírek arról, hogy a filmrendező szexuálisan zaklatta nevelt lányát, ám a rendező a mai napig tagadja a vádakat. …

Woody Allen filmjével nyit a San Sebastián-i filmfesztivál

Hírek

| 2020.06.26. 17:10
Allent Amerikában nem szívesen fogadják el mostanában, Spanyolországban úgy tűnik, ez másképp van.

Az újabb botrány miatt nem adják ki Woody Allen önéletrajzát

Hírek

| 2020.03.08. 13:05
Lassan már nincs olyan megmozdulása Woody Allennek, ami ne váltana ki hatalmas népharagot, most éppen az Oscar-díjas rendező új életrajzi könyve miatt mozgolódnak az …

Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten

Hírek

| 2019.11.21. 14:05
Még az időjárás is a hazai Woody Allen-nap kezére játszik, hiszen mikor máskor nézne az ember szívesebben neurotikus értelmiségi figurákat nagyvásznon, mint egy esős vasárnap? Na, ugye!

Scarlett Johansson szerint Woody Allen ártatlan

Hírek

| 2019.09.05. 11:00
Woody Allen zaklatási botrányát nemrégiben újra felkapta a sajtó, viszont most a világhírű színésznő is kifejtette erről véleményét.

Senkinek sem kell Woody Allen memoárja

Hírek

| 2019.05.03. 13:05
A 83 éves rendező megírta memoárját, amiben persze semmi meglepő nincs, hiszen egy nagy karrierrel a háta mögött biztos, hogy volt mondanivalója. Csakhogy ez jelenleg senkit nem érdekel.

Spanyolországban forgat Woody Allen

Hírek

| 2019.02.28. 13:35
A rendezőre mostanában rájár a rúd, viszont a filmezésnek ez nem szab gátat.

Woody Allen beperelte az Amazont

Hírek

| 2019.02.08. 11:00
A BBC információi szerint Woody Allen beperelte az Amazont, amiért a cég szerződése ellenére sem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét Allen zaklatási botránya miatt.

Elkaszálhatják Woody Allen legújabb filmjét

Hírek

| 2018.08.31. 12:55
Woody Allen már 2017-ben leforgatta az A Rainy Day in New York című filmjét, de egyelőre nincs a láthatáron semmiféle premierdátum.