Woody Allen visszavonta visszavonulását

Hírek

| Zita | 2022.09.20. 11:35

Alig két nap kellett hozzá.

Woody Allen visszavonulásának híre valószínűleg senkit nem lepett meg azt figyelembe véve, hogy a rendező 86 éves, és lassan ötven film áll mögötte. Nem is lenne csoda, ha már úgy döntene, hogy végre megpihen és a nyugisabb írásnak szenteli életét, de ezek szerint vagy mindenki félreértette, a minap közölt interjút a visszavonulásról, vagy ő fogalmazott rosszul.

Mindenesetre sajtósa előbbire hivatkozik, aki elmondta, hogy bár Allen megemlítette a visszavonulást, nem úgy, ahogy utána mindenki más leközölte.

Woody Allen sosem mondta, hogy visszavonul, vagy hogy regényeket fog írni. Azt mondta, megfordult a fejében, hogy nem csinál többé filmeket, mivel azok szinte azonnal vagy nagyon gyorsan a streamingplatformokon kötnek ki, amit az igazi moziélmény szerelmeseként nem pártol annyira. Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni, és nagyon izgatott az új, ötvenedik filmje miatt, amit Párizsban forgatnak

– állt a rendező sajtósa által kiadott közleményben.

Allen nemrégiben a La Vanguardia nevű spanyol lapnak nyilatkozott a visszavonulással kapcsolatban, és hogy a most következő, Párizsban forgó filmje lesz az utolsó, ám ezek szerint szavait rosszul értelmezték. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy Allen nem először (és valószínűleg nem is utoljára) hozta szóba visszavonulását, legutóbb például nyáron beszélt erről és az egyre elhalványuló moziélményról még Alec Baldwinnal.

Címkék: Woody Allen

Hozzászólások

További cikkek

Woody Allen idén sem pihen

Hírek

| 2017.08.10. 12:55
Minden évben új fim. Ezúttal is.

OSCAR-DÍJASOK, AKIK NEM VETTÉK ÁT DÍJAIKAT

Hírek

| 2017.02.19. 19:25
Most, hogy beléptünk a célegyenesbe, és pár nap múlva megtudjuk, hogy kik vihetik haza idén a hőn áhított aranyszobrot, nézzük azokat, akik ugyan megkapták az Oscart, de valamiért nem vették át azt.