Újra kellett éleszteni a Jóbarátok színészét

Mindenmás

| Zita | 2022.10.27. 11:10

Matthew Perry drámai részletességgel számol be könyvében függőségének árnyoldaláról.

A Chandlert alakító színésznek novemberben jelenik meg memoárja Friends, Lovers and the Big Terrible Thing címmel, aminek meghatározó részét képezi majd az alkohol- és gyógyszerfüggősége. Perry ugyanis hosszú éveken át volt a szerek rabja, olyannyira, hogy majdnem bele is halt.

Csupán 49 éves volt, amikor kirepedt a vastagbele, a kórházban két hétig kómában volt, majd öt perce meg is állt a szíve és újraélesztés közben nyolc bordája is eltört egy svájci rehabilitációs klinikán.

Perry elmondása szerint egy Jóbarátok-rajongónak köszönheti az életét, aki nem hagyta, hogy maga Chandler ott haljon meg a műtőasztalán.

Ha nem szerepeltem volna a Jóbarátokban, vajon abbahagyta volna három perc után? Megint megmentette az életem a sorozat?

– tette fel az elgondolkodtató kérdést a színész.

Címkék: Matthew Perry

Hozzászólások

További cikkek

16 év után újra összeáll a Jóbarátok

Hírek

| 2020.02.22. 08:30
Az igazi rajongók sosem adták fel a reményt, hogy esetleg újra összeáll a csapat, és most, 16 év elteltével tényleg meg is történik a dolog.

Visszatér a Jóbarátok?

Hírek

| 2019.11.13. 13:15
A rajongók a sorozat befejezése óta, azaz 15 éve (!) nem adják fel a reményt, hogy ez a pillanat még el fog jönni egyszer. Lehet, hogy most igazuk lesz.