Pár hónap és elrajtol hazánkban is a SkyShowtime

Hírek

| movie.hu | 2022.11.05. 14:05

Nem kell már sokáig kibírni a legújabb streamingplatform nélkül, már tudjuk, hogy 2023-ban mikor érkezik meg hozzánk is a SkyShowtime.

Korábban már megtudtuk, hogy idén még csak pár európai országba látogat el, 2023 első negyedévében viszont már többek között hozzánk is megérkezik a SkyShowtime, az új streamingplatform, ami a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios, valamint a Peacock tartalmait gyűjti össze egyetlen szolgáltatásban.

Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Hollandiában és Portugáliában már elérhető a SkyShowtime, 2022. december 14-én pedig Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában meg megtörténik a start. 

És végre az is kiderült, hogy egészen pontosan 2023 februárjában indul el Magyarországon is a SkyShowtime szolgáltatása. Ugyanekkor rajtol a rendszer Albániában, a Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is.

Tartalmak terén olyan sorozatok lesznek elérhetőek itt, mint a Star Trek: Strange New Worlds széria, a Yellowstone Kevin Costnerrel, vagy épp a Halo adaptáció. A közép- és kelet-európai műsorkínálat és árazás információi még a december 14-i indulása előtt várhatók.

Hozzászólások