A Kokainmedve már lejárt, itt jön a methes aligátor

Hírek

| movie.hu | 2023.02.28. 20:10

Persze a Kokainmedve egy megtörtént esetet "dolgoz fel", de a sikerét meglovagolva máris itt az újabb őrület. És már posztert is tudunk mutatni a villámgyorsan leforgatott filmhez.

Megszokhattuk, hogy ha egy mozifilm esetében minimális esély is látszik a sikerre, akkor egyből előlép az árnyékok közül a The Asylum Studio, és elkészítik saját, Zs-kategóriás utánzatukat.

Ilyen volt például a Suicide Squad mintájára készült Sinister Squad, A majmok bolygója: Háború mintájára leforgatott Planet of the Sharks, a saját Transformers mozijuk a Transmorphers - Az alakváltók, vagy épp a legújabb filmek közül a Thor: Szerelem és mennydörgés hullámait meglovagoló Thor: God of Thunder, valamint a legutóbbi, és az Avatar: A víz útja népszerűségét meghullámlovagolni igyekvő Battle for Pandora.

Most pedig Elizabeth Banks napokban bemutatott, Kokainmedve című moziján van a sor. A The Asylum nem sokáig húzta az időt az ötleteléssel: jön az Attack Of The Meth Gator!

Annyira gyorsak voltak, hogy már le is zavarták az egész forgatást, sőt már plakátot is tudtak mutatni. Nyilván a fenti előzetest nézve a digitális utómunkával sem fognak túl sok időt tölteni, így viszonylag hamar nézhetjük is a remekművet.

Hozzászólások