Már az orvosok is lemondtak az egykor népszerű hollywoodi rosszfiúról

Hírek

| Zita | 2023.02.28. 12:25

Tom Sizemore súlyos állapotban, kómában fekszik, az orvosok már nem bíznak felépülésében.

A színész menedzsere, Charles Lago még hétfő este közölte, hogy Sizemore családjának kell meghozni a végső döntést arról, hogy továbbra is gépek tartsák-e életben a férfit, vagy hagyják békében elmenni. Az orvosok szerint már nincs esély arra, hogy a színész felépül.

További információkat egyelőre nem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal. Magánéletük tiszteletben tartását kérik a családtagok ebben a nehéz időszakban, és mindenkinek hálásan köszönik a több száz támogató üzenetet és imát, ami eljutott hozzájuk. Hosszú, nehéz megpróbáltatásokon mentek keresztül

– írta a menedzser közleményében.

Sizemore még február elején ájult el Los Angeles-i otthonában. Agyi aneurizmával szállították kórházba, azóta van kómában.

A 61 éves színésznek korábban drogproblémái voltak, valamint le is tartóztatták ittas vezetésért, családon belül erőszakért és kábítószerbirtoklásért.

Sizemore olyan hollywoodi produkciókban szerepelt, mint a Sólyom végveszélyben, a Született gyilkosok, a Született július negyedikén, a Peal Harbor, vagy a Ryan közlegény megmentése.

Címkék: Tom Sizemore

Hozzászólások

További cikkek

Meghalt Tom Sizemore

Hírek

| 2023.03.04. 11:05
61 éves volt.

Tom Sizemore egy 11 éves lányt fogdosott

Hírek

| 2017.11.14. 15:40
Sizemore sem marad ki a szórásból. Az ő története 2003-as, amikor is a Born Killers című filmet forgatta Utah-ban.