Budapesten forog az új Alien film

Hírek

| movie.hu | 2023.03.05. 14:10

Március 9-én kezdenek, a jelenlegi szereplőgárda a Fede Álvarez által rendezett filmben: Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn, Aileen Wu.

Annyit eddig is tudtunk, hogy egy sorozat és egy film is formálódik. 

Előbbiért Noah Hawley felel és nálunk a Disney+-ra érkezik, utóbbit pedig az a Fede Alvarez kezdi el forgatni pár nap múlva Magyarországon, aki a Vaksötétet írta és rendezte. Az Alien: Romulus munkacímen futó koncepció főszereplője Cailee Spaeny (Easttowni rejtélyek, Tűzgyűrű: Lázadás) lesz, de a stáb többi részéről és a történetről idáig nem árultak el semmit a készítők. 

Most viszont a 20th Century Studios bejelentette, hogy a projekt munkálatai március 9-én kezdődnek meg Budapesten, a szereplőgárdához pedig csatlakozott David Jonsson (Ipar, Deep State), Archie Renaux (Morbius, Shadow and Bone), Isabela Merced (Dóra és az elveszett aranyváros, Istant család), Spike Fearn (Batman, Volt egyszer egy nyár) és Alieen Wu (Closing Doors) is.

A történet nem kapcsolódik majd szorosan a 8 eddigi film egyikéhez sem - mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz hír. A sztori - amit Alvarez Rogo Sayagues-zel (Gonosz halott, Vaksötét 1-2) közösen írt - egy távoli világban élő fiatalok csoportjára fókuszál, akik szembekerülnek az univerzum legfélelmetesebb életformájával. Ez nem sokat árul el arról, hogy mire számíthatunk, és a munkacím, a Romulus sem sokat segít a találgatásban. 

A Ridley Scott és Michael Pruss (A csendmadár, Gladiátor 2.) produceri támogatásával készülő Alien-film egyelőre még nem rendelkezik premierdátummal.

Címkék: forgatás, Budapest

Hozzászólások

További cikkek

Hamarosan újabb világsztárok lepik el Budapestet

Hírek

| 2021.06.10. 13:35
Jelenleg is olyan nagyágyúk tartózkodnak hazánkban mint Jamie Lee Curtis, Kevin Hart vagy Cate Blanchett, hamarosan pedig újabb világsztárok gyönyörködhetnek majd hazánk szépségében.

A Parlament előtt sétálgat a Trónok harca sztárja

Hírek

| 2020.09.23. 13:30
Pedro Pascal a The Unbearable Weight of Massive Talent forgatása miatt tartózkodik a magyar fővárosban csakúgy, mint kollégája, Nicolas Cage.

Már Jason Momoa is Budapest utcáit járja

Mindenmás

| 2019.05.08. 15:25
Nemrég írtunk róla, hogy Josh Brolin már hazánkban tartózkodik a Dűne-remake munkálatai miatt, most pedig már szintén világhírű kollégája, Jason Moma is a főváros utcáit rója.
12