Harrison Ford csak Indiana Jonestól búcsúzik, a színészettől nem

Hírek

| movie.hu | 2023.06.26. 11:45

Nem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor arról is beszélt, hogy Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmjében - számolt be róla a deadline.com hollywoodi hírportál.

A 81 éves színész a CNN műsorában mondta el, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül.

Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam

- fogalmazott.

Mint hozzáfűzte, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, "az együttműködés intenzitását és bensőségességét" szereti a legjobban.

Az Indiana Jones és a sors tárcsájában játszott főszerepéről a Total Film című magazinnak azt nyilatkozta:

Utoljára játszom ezt a szerepet. Várhatóan ez lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter (Indiana Jones) megjelenik a filmvásznon.

A James Mangold rendezésében forgatott két és fél órás produkcióban szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas és John Rhys-Davies is.

A kalandfilm világpremierjét a májusi cannes-i filmfesztiválon tartották. A fesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki Harrison Fordot.

Címkék: Harrison Ford

Hozzászólások

További cikkek

Hivatalos: lesz Indiana Jones 5

Hírek

| 2017.03.08. 08:55
10 évvel a negyedik rész után visszatér Indie.

Harrison Ford repülőgépe majdnem összeütközött egy utasszállítóval

Hírek

| 2017.02.15. 14:05
Harrison Ford magánrepülője majdnem összeütközött egy utasszállítóval; a színész a leszállópályát keresve került veszélyesen közel egy …

JOHN MALKOVICH ÚJRA TISZTELETÉT TESZI BUDAPESTEN

Hírek

| 2016.12.02. 14:15
Nem kisebb személyiség látogat majd el hozzánk, mint a színészklasszis, John Malkovich a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül.