Megindult a sárdobálás Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül

Hírek

| Zita | 2018.08.10. 14:50

Egy válás sosem könnyű, pláne akkor nem, ha az a világ szeme előtt zajlik és van egy rakás gyereked. Angelina Jolie meg nem egy könnyű eset, így most Brad Pitt eléggé nehéz helyzetben van.

A pár 12 évig volt együtt, ebből kettőt házasságban éltek, hat gyerekük van, ebből három vér szerinti és három örökbefogadott.

 „Brangelina” , azaz Jolie és Pitt már két éve nincsenek együtt, de a házasságuk hivatalosan még mindig érvényben van, amitől Jolie már annyira ki van bukva, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott követelései vannak. Ezt pedig már a hollywoodi sztárügyvéd, Laura Wasser sem tudta tolerálni, és otthagyta a színésznőt a válás közepén, oldja meg a sértettségét saját maga.

Persze Jolie-t sem kell félteni, begyújtotta a rakétákat és tervei szerint Brad Pittnek nem hagy semmit. Mármint se pénzt, se gyerekeket. Ezt a bíróság is kissé túlzásnak érezte, sőt, Jolie ragaszkodását és gyerekei kisajátítását károsnak nevezte, ezért Pitt többet találkozhatott a gyerekekkel, ám a színésznő most a pénzen rugózik.

Brad Pitt az elmúlt két évben 9 millió dollárt adott Jolie-nak, amiből a nő vett egy 8 millió dolláros házat, a maradék egymillióból (azaz durván 300 millió forint) kéne valahogy eltengődnie a nagy családnak, és ez csak az az összeg, amit a leendő exférj ad. Jolie pedig azt kifogásolja, hogy ez az összeg igen méltánytalanul kevés.

Nem csoda ezek után, hogy Pitt ügyvédei hazugnak és manipulatívnak írják le Jolie-t, aki szinte semmiből sem akar engedni. Szép dolog a szerelem…már ameddig tart és nem Angelina Jolie az exed.

Hozzászólások

További cikkek

Először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt

Hírek

| 2021.04.20. 10:55
Igazi csemege van kilátásban a filmrajongók számára, ugyanis először fog közös filmben szerepelni Sandra Bullock és Brad Pitt, ráadásul rögtön egy akciófilmmel indítanak.

Sztárparádéval próbálják meg feldobni az idei Oscar-gálát

Hírek

| 2021.04.14. 15:00
Nyakunkon az Oscar, így egyre több hír érkezik a gála háza tájáról, a legújabb éppen az, hogy mely hírességek fogják átadni a hőn áhított aranyszobrokat.

Családon belüli erőszakkal vádolja Angelina Jolie Brad Pittet

Mindenmás

| 2021.03.19. 15:50
Bár az egykori sztárpár már 5 éve nincs együtt, az indulatok láthatóan nem csillapodnak.

Angelina Jolie újabb háborús filmet forgat

Hírek

| 2020.11.21. 14:25
Angelina Jolie-nak ismét rendezni támadt kedve, ezúttal a híres brit háborús fotós, Don McCullin életéről készít filmet.

Oprah Winfrey és Brad Pitt közösen dolgozik egy sikerkönyv megfilmesítésén

Hírek

| 2020.11.12. 09:25
Brad Pitt már most ráfeküdt a következő Oscar-szezonra, ugyanis a producerként is elég sikeres filmsztár és Oprah Winfrey produkciós cégei …

Brad Pitt főszereplésével érkezik a John Wick és a Deadpool 2. rendezőjének új filmje

Hírek

| 2020.07.07. 16:25
Új filmmel jelentkezik David Leitch, a John Wick, a Deadpool 2., és az Atomszőke rendezője. További jó hír, hogy a Bullet …

5+1 érdekesség az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiről

Mindenmás

| 2020.03.28. 19:50
Ha már úgy is jóval többet van otthon az ember a megszokottnál, akkor miért ne töltenénk az időt filmnézéssel, pláne egy olyannal, amiben csak úgy tobzódnak a sztárok? Erre …

Oscar 2020: Történelmet írt az Élősködők, Joaquin Phoenix megkapta végre az Oscart

Hírek

| 2020.02.10. 06:55
Ismét döntött az Akadémia: magyar idő szerint hétfő hajnalban átadták a 92. Oscar-gála díjait. A gála javarészt a …

Több zenével és pörgősebb műsorral jelentkezik az idei Oscar-gála

Hírek

| 2020.02.09. 10:30
Hétfő hajnalban kiderül, idén kik kapják a filmes szakma legrangosabb elismerését, az Oscar-díjat.

Már belenézhetünk a Magyarországon forgatott Brad Pitt-filmbe

Hírek

| 2019.08.28. 12:55
Ha valaki tavaly látta fel-felbukkanni Brad Pittet Szilvásvárad és Eger között, annak nem meglepő módon egy film volt az oka, amiből most láthatunk egy kis ízelítőt is.