Megvan Burt Reynolds utódja Tarantino új mozijában

Hírek

| Tündi | 2018.09.30. 11:25

A Deadline értesülései szerint Bruce Dern vette át elhunyt barátja, Burt Reynolds szerepét Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk Reynolds szeptember 6-án váratlanul elhunyt. Az online magazin úgy tudja, hogy a 82 éves Dern személyesen Tarantino felkérésére vállalta el, hogy ő játssza Reynolds helyett George Spahnt karakterét, aki egy nyolcvanéves, félig vak férfit, és westernek forgatásához adja ki Los Angeles-i birtokát. De ami ennél érdekesebb, hogy őt veszi majd rá Charles Manson, hogy elszállásolja a szektáját.

Dern és Tarantino korábban már dolgozott együtt a rendező Django elszabadul és az Aljas nyolcas című mozijában is. A Once Upon a Time in Hollywood 1969 nyarán játszódik Los Angelesben, amikor Charles Manson követői meggyilkolták Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski állapotos feleségét.

A kétszeres Oscar-jelölt Dern egyébként a Remember Me című filmet forgatja Spanyolországban, azonban a helyzetre való tekintettel a produkció rendezője, Martin Rosete és producere, Atit Shah átszervezte a felvételeket. A színész ezzel olyan nevekhez csatlakozott, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen vagy Tim Roth. 

A Tarantino-filmet 2019. július 26-tól játsszák Amerikában.

(Borító: huffingtonpost.com)

Hozzászólások

További cikkek

Már érkezik is a friss Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek remake-je

Hírek

| 2021.04.28. 20:35
Eddig sem volt titok, hogy Hollywood igencsak szereti a külföldi sikerfilmekből elkészíteni a saját kis változatát, most azonban kb. rekordsebességgel …

Egész hétvégén ingyenes magyar filmekkel ünnepelhetjük a Magyar Film Napját

Mindenmás

| 2021.04.27. 18:10
Ha az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, akkor már meg is van a tökéletes hétvégi program, ugyanis végig magyar filmek …

Először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt

Hírek

| 2021.04.20. 10:55
Igazi csemege van kilátásban a filmrajongók számára, ugyanis először fog közös filmben szerepelni Sandra Bullock és Brad Pitt, ráadásul rögtön egy akciófilmmel indítanak.

Sztárparádéval próbálják meg feldobni az idei Oscar-gálát

Hírek

| 2021.04.14. 15:00
Nyakunkon az Oscar, így egyre több hír érkezik a gála háza tájáról, a legújabb éppen az, hogy mely hírességek fogják átadni a hőn áhított aranyszobrokat.

Stallone biztosan nem tér vissza a Creed 3. részében

Hírek

| 2021.04.07. 17:55
Eddig még csak pletyka szinten lehetett róla hallani, de most már biztos, hogy Sylvester Stallone nélkül érkezik a Creed harmadik felvonása.

Berágtak Tom Hanksre és Steven Spielbergre az angol falusiak

Mindenmás

| 2021.03.27. 11:45
A többszörös Oscar-díjas filmesekre egy angliai falucska lakói akadtak ki, miután a környékükön forgatott II. világháborús alkotás miatt lassan már egy éve nincs nyugtuk.

Az Ígéretes fiatal nő és a Borat 2. nyerte az amerikai forgatókönyvírói céh fődíjait

Hírek

| 2021.03.22. 12:35
Még ha nem is a megszokott kerékvágásban, de azért szép lassan halad előre az idei díjszezon, melynek egyik legújabb …

Családon belüli erőszakkal vádolja Angelina Jolie Brad Pittet

Mindenmás

| 2021.03.19. 15:50
Bár az egykori sztárpár már 5 éve nincs együtt, az indulatok láthatóan nem csillapodnak.

Oscar-díjra jelölték Mundruczó Kornél filmjének főszereplőjét

Hírek

| 2021.03.16. 08:45
Mint ahogy azt sajnos az elmúlt egy évben már megszokhattuk a koronavírus-járvány miatt minden a feje tetejére állt, így az idei Oscar-díjátadó is.

Igazi sztárparádéval érkezik a thaiföldi barlangi mentésről szóló film

Hírek

| 2021.03.12. 15:05
Az már 2018 nyarán kiderült, hogy Hollywood lecsapott a barlangban rekedt thai gyerekek sztorijára, melyről azóta már készült is egy elég …