Az első rész szereplőivel jöhet a Szólíts a neveden folytatása

Hírek

| Tündi | 2020.04.04. 12:25

Már egy ideje tudtuk, hogy folytatást kap 2017 egyik legnagyobb durranása, a Szólíts a neveden most pedig az is egyre valószínűbb, hogy az első rész szereplői is visszatérnek a második felvonásban.

Az Indiewire szerint az André Aciman regényén alapuló film rendezője, Luca Guadagnino már csinálná a folytatást, azonban a koronavírus-járvány ennek is keresztbe tett. A lap szerint a rendező már épp az útját tervezte az Egyesült Államokba, hogy beszéljen a potenciális forgatókönyvíróval a második részről, azonban pont akkor vonták karantén alá Lombaridát, így ő is Milánóban ragadt.

via GIPHY

A második rész egyébként már regény formájában is megjelent, Találj rám! címmel. A történet serint több évet ugrunk az első részhez képest, valamint ezúttal Elio édesapja, Samuel lesz inkább a középpontban. A sztori szerint épp látogatóba utazik Firenzéből Rómába a fiához, aki időközben befutott zongoraművész lett. Egy fiatal nővel való véletlenszerű találkozása a vonaton azonban fenekestül felforgatja az idős Sami terveit, örökre megváltoztatva életének hátralévő részét. Na meg persze Oliver is felbukkan a színen.

Szóval ehhez a folytatáshoz, vagy legalábbis valami ilyesmihez tér vissza Timothée Chalamet és Armie Hammer is, amit Luca Guadagnino rendező egy nemrég készült interjúban már meg is erősített. Az pedig a jövő zenéje, hogy mit hoz ki az olasz rendező az új alapsztoriból.

(Borító: dazeddigital.com)

Hozzászólások

További cikkek

Hamarosan újabb világsztárok lepik el Budapestet

Hírek

| 2021.06.10. 13:35
Jelenleg is olyan nagyágyúk tartózkodnak hazánkban mint Jamie Lee Curtis, Kevin Hart vagy Cate Blanchett, hamarosan pedig újabb világsztárok gyönyörködhetnek majd hazánk szépségében.

Timothée Chalamet lesz az új Willy Wonka

Hírek

| 2021.05.25. 12:45
Hollywood újabb bőrt húz le a csokigyáros Willy Wonka-sztoriról, aminek főszereplője is megvan már.

Budapest utcáin zúznak a Fekete Özvegy legújabb kedvcsinálójában

Hírek

| 2021.05.17. 20:10
Nemcsak a Marvel-rajongók várják a koronavírus-járvány miatt hányattatott sorsú Fekete Özvegyet, hanem mi magyarok is, hiszen több jelenetet hazánkban …

Újabb Stephen King-sorozat érkezik, méghozzá elég menő arcokkal

Hírek

| 2021.05.12. 16:25
Az utóbbi években ismét elég nagy lett a kereslet Stephen King művei után Hollywoodban, ennek megfelelően elég rendszeresen érkeznek is a különféle adaptációk, …

Egész hétvégén ingyenes magyar filmekkel ünnepelhetjük a Magyar Film Napját

Mindenmás

| 2021.04.27. 18:10
Ha az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, akkor már meg is van a tökéletes hétvégi program, ugyanis végig magyar filmek …

Először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt

Hírek

| 2021.04.20. 10:55
Igazi csemege van kilátásban a filmrajongók számára, ugyanis először fog közös filmben szerepelni Sandra Bullock és Brad Pitt, ráadásul rögtön egy akciófilmmel indítanak.

Stallone biztosan nem tér vissza a Creed 3. részében

Hírek

| 2021.04.07. 17:55
Eddig még csak pletyka szinten lehetett róla hallani, de most már biztos, hogy Sylvester Stallone nélkül érkezik a Creed harmadik felvonása.

Berágtak Tom Hanksre és Steven Spielbergre az angol falusiak

Mindenmás

| 2021.03.27. 11:45
A többszörös Oscar-díjas filmesekre egy angliai falucska lakói akadtak ki, miután a környékükön forgatott II. világháborús alkotás miatt lassan már egy éve nincs nyugtuk.

Helen Mirren lesz a Shazam! folytatásának a főgonosza

Hírek

| 2021.03.24. 17:40
Igazi pozitív csalódás volt 2019-es Shazam! a DC-től, hiszen végre lazítottak egy kicsit a barmi nyomasztó atmoszférán, amihez eléggé ragaszkodnak, ennek pedig egyből meg is lett az …

Csúszik, de streamingen is nézhető lesz a Fekete Özvegy

Hírek

| 2021.03.24. 16:20
Amerikában az utóbbi hetekben szép lassan elkezdtek újranyitni a mozik - bár, azért még korántsem tartanak a járvány előtti szinten - így már a mozirajongók is reménykedtek, …