Mégsem biztos, hogy elkészül a Liza a rókatündér indiai remake-je

Hírek

| Kálovics Tibor | 2020.08.08. 17:45

Ujj Mészáros Károly rendező a Színház Online-nak adott interjújában elmondta, hogy a mai napig nincs aláírt szerződés a Liza a rókatündér bollywoodi változatáról, és amennyiben anélkül készülne el a remake, akkor perelni fognak.

Az elmúlt időszak egyik nagy szenzációja volt, hogy Indiában remake készülhet az elmúlt évek egyik legegyedibb magyar filmjében. Most azonban úgy tűnik, hogy  kútba esik a bollywoodi változat. A Liza a rókatündér rendezője Ujj Mészáros Károly a Színház Online számára adott interjút, amelyben elmondta, hogy Major István producer intézi a filmmel kapcsolatos szerződést. Neki annyi köze van a remake-hez, hogy részesülhet a jogok eladásából ha a projekt megvalósul.

Ujj Mészáros elmondása szerint Bollywoodban úgy forgatják az indiai változatot, hogy nincs joguk hozzá és ő is csak az internetről tudta meg, hogy már a főszereplő is megvan, ám azt nem tudja, hogy forgatnak-e. A filmes úgy fogalmazott arra a kérdésre, hogy lesz-e Liza a rókatündér Bollywoodban, hogy "Vagy az is lehet, hogy lesz helyette egy nagy per. 

Hozzászólások