Ilyen nincs, és mégis van: véget ér a Halálos iramban-franchise

Hírek

| Zita | 2020.10.21. 18:55

Vannak az életben olyan evidenciák, amik biztos alapot adnak a mi kis mikrouniverzumunkhoz. Ilyen volt régen minden második csütörtökön a Szomszédok vagy épp a már 22 éve a szinte élettársunkká fogadott Barátok közt. Utóbbiban biztosak vagyunk, hogy sosem lesz vége és így gondoltuk a Halálos iramban-mozikkal kapcsolatban is, de ez az álom szertefoszlott, ugyanis az autók és a család szerelmesei leteszik a lantot.

Persze az nem megy ám olyan egyszerűen, ugyanis még a kilencedik rész sem készült el és az utolsó rész sem lesz igazán utolsó rész, mert egyből kettő lesz, azaz nem tíz, hanem tizenegy etapos lesz a Vin Diesel-maraton.

Az utolsó két részt is majd a jól bejáratott Justin Lin dirigálja majd, aki nagyon hozzászokott már a gyors autók és szexi csajok világához, hiszen a kilencedik, a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik filmet is ő rendezte.

De a rajongóknak nem kell megijedni, azért van az a pénz, ha nem is a klasszikus formában, de folytassák az univerzum bővítését, ugyanis a spinoffokból sosem elég. Erre pedig a legjobb példa a már elkészült Halálos iramban: Hobbs és Shaw és jön majd egy női főszereplős film is.

Címkék: Vin Diesel

Hozzászólások

További cikkek

Vin Diesel 10 éves fia is beszállt a Halálos iramban szériába

Mindenmás

| 2021.03.23. 16:10
Úgy látszik, hogy már nem csak franchise történetében fektetnek nagy hangsúlyt a családra, hanem a való életben is, mint kiderült, az egyik főszereplő, Vin Diesel fia …

Életveszélyes sérülés történt a Halálos iramban 9 forgatásán

Hírek

| 2019.07.23. 20:35
A forgatást is le kellett állítani.

Nem maradunk Vin Diesel nélkül, jön a xXx negyedik része

Hírek

| 2018.04.19. 15:15
Így is bőven el vagyunk látva Diesel-mozikkal, kigyúrt kopasz palikkal, és nagy dózisú tesztoszteronnal, de úgy tűnik, hogy valakik még mindig látnak potenciált Xander Cage …

A film, amiben autók hullanak az égből és tengeralattjáró üldöz

Hírek

| 2017.03.10. 07:45
Újabb gyöngyszem a Halálos iramban-filmekből.

Ezekért a filmekért állunk sorba hamarosan

Hírek

| 2017.02.06. 13:15
Előzetes-cunami!