Folytatást kap a népszerű lengyel szoftpornó

Hírek

| Zita | 2021.05.15. 13:20

A lengyel A szürke ötven árnyalataként emlegetett 365 nap tavaly robbant be a Netflixre és a köztudatba. Minden nő ezen a filmen függött, szóval naná, hogy jön a folytatás.

Igazi botrányfilmmé nőtte ki magát egy éve a lengyel 365 nap, de inkább mondanánk botrányosan rossznak, vagy inkább kínosnak. No nem azért, mert ne lett volna dögös a két főszereplő, Michele Morrone és Anna-Maria Sieklucka, csak épp filmként erre a mozgósképes izére nem lehetett tekinteni. Mondjuk jól láthatóan nem is ez volt a céljuk a készítőknek, csupán annyi, hogy legyen benne jó sok szex, szexi nézés és egy kis erőszak.

Utóbbi viszont elég kérdéses, mivel a film arról szól, hogy egy faszi elrabol egy idegen nőt, akit kiszemelt magának, a nőnek pedig egy évet, azaz 365 napot ad arra, hogy beleszeressen. Közben pedig hol normálisan, hol erőszakosan szexelnek… Nos, ez mind magában foglal egy rakás bűncselekményt, a film pedig ezt tálalja szexinek, de ebbe most ne menjünk bele.

Lényeg, hogy A szürke ötven árnyalatához hasonlóan sokak fantáziáját megmozgatta a film, és persze hogy baromira felkapott és népszerű lett, tehát a készítők elérték céljukat, mert egyből két plusz részt is kap, a tervek szerint pedig már jövőre láthatjuk is őket.

A főszereplők visszatérnek, és a sztorit most sem bonyolítják túl, a lényeg annyi lesz, hogy a Morrone és Sieklucka karakterei továbbra is együtt vannak, de a férfi családja megnehezíti a kapcsolatot, valamint felbukkan egy harmadik fél is, aki el akarja csábítani a nőt.

Izgi? Aligha. De nézni fogják, az biztos.

Hozzászólások