Taylor Swift is csatlakozott a Napos oldal rendezőjének új filmjéhez

Hírek

| Tündi | 2021.06.03. 16:55

Végre ismét kezd beindulni az élet a világjárvány miatti leállások után, és izgalmasabbnál izgalmasabb projektek érkeznek, köztük van David O. Russell legújabb filmje is.

Természetesen, ahogy azt már megszokhattuk a rendezőtől most is óriási sztárparádéval rukkol majd elő, ezúttal ugyanis olyan arcokat sikerült összetrombitálnia, mint  Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Zoe Saldana, akikhez most még Taylor Swift is csatlakozott.

Az Amerikai botrány és a Napos oldal rendezője attól a jó szokásától sem tért el, hogy rendezés mellett a forgatókönyvet is maga jegyzi. A direktor rajongói pedig már eléggé kivannak éhezve egy újabb Russell alkotásra, hiszen a Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott előző játékfilmje, a Joy még 2015-ben került a mozikba.

A szereplők névsora mellett egyelőre mást még nem nagyon lehet tudni a készülő produkcióról, hiszen sem az film címét, sem a sztoriját nem hozták még nyilvánosságra, a produkciós munka azonban már befejeződött.

A Variety szerint a filmet a Disney-hez tartozó 20th Century Stúdió forgalmazza majd egy később bejelentett időpontban.

(Borító: variety.com)

Hozzászólások

További cikkek

Trónok harcából a Marvel-univerzumba?

Hírek

| 2017.01.12. 21:00
A Bosszúállók csapata egy ismert névvel bővülhet.

MEGVAN, KI JÁTSSZA FREDDIE MERCURYT

Hírek

| 2016.11.05. 09:15
Váratlan főszereplővel érkezik a Freddie Mercury-film.