Megvan az új Star Trek-film rendezője

Hírek

| Tündi | 2021.07.14. 17:20

Szinte már az összes Star Trek rajongó elvtette a fonalat az új film kapcsán az elmúlt években, hiszen folyamatosan hol rendezőt cserélt, hol az arról volt, hogy még sem fog összejönni a projekt. Most ismét egy újabb rendező neve került a képbe.

Az új direktor ráadásul egy Marvel produkcióval már bizonyított is, ugyanis a WandaVízió című, elég népszerűre sikeredett tévés minisorozatot is jegyző Matt Shakman foglalhatja el az egyelőre cím nélkül futó új Star Trek-film rendezői székét.

via GIPHY

A Deadline értesülései szerint a Paramount stúdió és a J.J. Abramshez kötődő Bad Robot produkciós cég közös filmjének forgatási munkálatai már jövő tavasszal meg is kezdődnek. A produkció egyik különlegessége, hogy ez lesz az első Star Trek-film, amelyet női forgatókönyvírók, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet jegyeznek.

Shakman nem csak a számos Emmy-díjra jelölt WandaVízióval bizonyított eddig, hiszen a Nagy Katalin - A kezdetek, a Felhőtlen Philadelphia, a Fargo és a Trónok harca  több epizódját is ő dirigálta.

(Borító: discussingfilm.net)

Hozzászólások

További cikkek

Újabb Stephen King-sorozat érkezik, méghozzá elég menő arcokkal

Hírek

| 2021.05.12. 16:25
Az utóbbi években ismét elég nagy lett a kereslet Stephen King művei után Hollywoodban, ennek megfelelően elég rendszeresen érkeznek is a különféle adaptációk, …

Új Star Trek-film készül

Hírek

| 2021.03.06. 13:35
Az utóbbi években annyi pletyka keringett az újabb Star Strek-film körül, hogy már mi is teljesen belekavarodtunk: hol arról volt szó, hogy Quentin Tarantino csinálja, hol nem, aztán megint felmerült, hogy mégis csak ő hozza tető alá, …

Elhunyt Ben Cross, a Tűzszekerek és Star Trek sztárja

Hírek

| 2020.08.19. 11:40
Rövid betegség után 72 évesen elhunyt Ben Cross, a négy Oscar-díjat nyert Tűzszekerek sztárja Bécsben - számolt be róla a BBC.

Megvan a következő Star Trek-film rendezője

Hírek

| 2019.11.22. 10:10
Bejelentették a soron következő Star Trek mozifilm rendezőjét Noah Hawley, a Fargo-tévésorozat Emmy-díjas alkotójának személyében.

Julianne Moore főszereplésével érkezik az új Stephen King sorozat

Hírek

| 2019.04.09. 20:55
Már többször is írtunk róla, hogy az utóbbi években Stephen King a reneszánszát éli, hiszen sorra készülnek műveiből az újabbnál újabb mozifilmek és …

Befejezték a Star Wars IX forgatókönyvét

Hírek

| 2018.02.23. 09:00
A Star Wars: Az ébredő Erőt is jegyző J.J. Abrams arról beszélt Stephen Colbert műsorában, hogy már készen van a 2019 december közepére várható, kilencedik Star Wars-epizód forgatókönyve.

J.J. Abrams írja és rendezi a Star Wars IX-et

Hírek

| 2017.09.12. 19:05
J.J. Abrams írja és rendezi a Star Wars 9. epizódját a Disney stúdió keddi bejelentése alapján.